Behandler Pia Grydbæk

Fodbehandling er ingen luksus, det føles bare sådan

For mig er alle fødder spændende og interessante, og det giver mig en stor tilfredsstillelse, at pleje og behandle fødderne, så de er bløde, velplejede og i topform når du forlader klinikken.

Fødderne er en af de mest sensitive dele af vores krop og alligevel behandler vi dem ikke særlig godt. 

Vi står på dem det meste af dagen, presser dem ned i smalle og spidse sko, ofte med høje hæle der belaster vores forfod eller med såler uden nogen stødabsorberende effekt. Og alligevel plejer vi slet ikke fødderne på samme måde som vi plejer fx vores hud og hår. ​

Jeg ser fodbehandling som en vigtig del af en holistisk pleje. Fødder som er velplejet og godt behandlet, giver velvære i hele kroppen. ​I min klinik vil du opleve en rar og hyggelig atmosfære, kombineret med en professionel og faglig viden. Jeg lægger stor vægt på, at du slapper af, er tryg og nyder behandlingen.

Min baggrund

Uddannelsen som lægeeksamineret fodplejer indbefatter anatomi, fysiologi, sygdomslære og naturligvis teoretisk såvel som praktisk fodpleje. 

Det kvalificerer til at tilbyde en række forskellige behandlinger, også til diabetikere. Under behandlinger kan du se hvad jeg tilbyder samt hvad det koster.

Firma​

Tversted Fodpleje og Helsebutik v/Pia Grydbæk

CVR: 34749574

Åbakkevej 10, 9881 Bindslev

Book en tid

fb

Kontakt​

Telefon: ​60 12 23 70

E-mail: info@tverstedfodpleje.dk